Waterlinie Wandeltocht aan de Zuiderzee

Wanneer

03/07/2021    
09:00 - 17:30

Waar

Fort Ossenmarkt
Ossenmarkt 44, Weesp, 1381 LX

Evenement type

Kaart wordt geladen...

De Met de Waterlinie Wandeltocht aan de Zuiderzee heb je op 3 juli 2021 keuze uit drie afstanden. lange (29,5 km) en korte afstand (12,5 km) starten in Weesp. De middellange afstand (17,5 km) loop je vanuit Naarden-Vesting. Onderweg zie, beleef en proef je van alles! En ook met deze Waterlinie Wandeltocht kun je natuurlijk het Diabetes Fonds op verschillende manieren steunen!

Vanaf Fort Ossenmarkt in Weesp start je langs de Vecht en wandel je al snel de polder in richting de molen. Geniet daarna aan het natuurschoon van het oudste natuurmonument van Nederland: het Naardermeer. Bij molen de Onrust van Natuurmonumenten vind je de eerste stempelpost. Je stempel binnen en een beetje bijgekomen? Dan wandel je verder langs het Naardermeer en het historische pomphuis ‘de Machine’ richting Naarden-Vesting met de indrukwekkende vestingmuur. In Naarden-Vesting is de tweede stempelpost, in het Nederlands Vestingmuseum. Dit is het middelpunt van de wandeltocht. Hier gaat de langste route weer verder, finisht de 12,5 km route en start de 17,5 km richting Muiden en Weesp.

Meer info: https://zuiderzee.waterliniewandeltocht.nl

We willen als Wandelgroep BvW aan deze Waterlinie Wandeltocht aan de Zuiderzee meedoen. Wil je als wapenbroeder meewandelen en/of meer weten over onze wandelgroep, kijk dan even op de wandelgroep pagina. Voor aanmeldingen, neem contact op met onze secretaris: secretaris@wapenbroederskennemerland.nl.