Veteranendag Zandvoort

Wanneer

08/10/2022    
11:00 - 17:00

Waar

Strandpaviljoen Thalassa
Boulevard Barnaart 18, Zandvoort, Noord-Holland, 2041 KB

Evenement type

Kaart niet beschikbaar
Voor de 13e keer organiseert het Veteranencomité Zandvoort de Veteranendag in Zandvoort. Op zaterdag 8 oktober 2022 is iedereen van vanaf 11.00 uur harte welkom in strandpaviljoen Thalassa!
Tijdens een presentatie vertellen 2 reservisten hoe zij als veteranen reservist zijn geworden en wat dat voor hen betekent en van hen eist. Ook kunt u met één van de oude legervoertuigen een rit over het strand maken.
Om de dag persoonlijk te maken kunt u een eigen foto meenemen of mailen naar Ron de Jong: irro@casema.nl. We horen graag waarom deze foto bijzonder is en waar hij is genomen. Een ander dierbaar voorwerp mag natuurlijk ook.
Betaald parkeren kan in de buurt. Veteranen die door fysieke beperkingen niet zelf naar de Veteranendag kunnen komen, worden opgehaald en teruggebracht door een legervoertuig. Wilt u hiervan gebruik maken? Geef dat aan bij uw aanmelding. Deze ontvangen we graag uiterlijk 6 oktober via burgemeester@zandvoort.nl of 023 – 511 3362. Vermeld hierbij met hoeveel personen u komt en of u wilt mee eten.