Wanneer

09/10/2021    
09:00 - 17:30

Waar

Stadion Galgenwaard
Herculesplein 241, Utrecht, Utrecht, 3584 AA

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Op zaterdag 9 oktober 2021 start de derde Utrechtse Waterlinie Wandeltocht. Een uniek wandelevenement waarbij natuur, cultuur, historie en veel gezelligheid centraal staan. Vanaf Stadion Galgenwaard starten 5 verschillende routes die je langs de rand van de stad en door de groene omgeving van Utrecht voert. De langste route neemt je mee langs 14 forten van de Stelling van Utrecht, die onderdeel zijn van de UNESCO genomineerde Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een van Nederlands beste bewaarde geheimen!

Keuze uit vijf verschillende routes

Je kunt kiezen uit vijf verschillende routes van 10, 14, 20, 24 en 38 kilometer waarbij elk fort zijn eigen verhaal vertelt en voor entertainment zorgt. Voor de fijnproevers is er onderweg meer dan genoeg te beleven. Geniet op de terrassen bij de forten van het uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. Lokale ondernemers bieden heerlijke streekproducten aan.

Breng je samen met ons een Ode aan de Hollandse Waterlinies? En ook met deze Waterlinie Wandeltocht steun je natuurlijk het Diabetes Fonds!

We willen als Wandelgroep BvW aan deze Utrechtse Waterlinie Wandeltocht meedoen. Wil je als wapenbroeder meewandelen en/of meer weten over onze wandelgroep, kijk dan even op de wandelgroep pagina. Voor aanmeldingen, neem contact op met onze secretaris: secretaris@wapenbroederskennemerland.nl.