Soosavond afdeling Kennemerland

Wanneer

16/08/2019    
18:00 - 21:30

Waar

HSC Schoten
Van der Aartweg 2, Haarlem, Noord-Holland, 2026ZL

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Deze bijeenkomst (Soosavond) zal in het teken staan van saamhorigheid, kameraadschap en gezelligheid. Leden zijn vanaf 18.00 uur van harte welkom voor de ontvangst. Voor de maaltijd en één drankje vragen we een bijdrage van € 10,00 p.p. Meerdere drankjes zijn voor eigen rekening. 

Tevens zal Madinah Vis op deze avond iets over haar uitzending in 2011 naar Kunduz (Afghanistan) vertellen.

Deployment Element 1 (NLD) DE. Opbouw van tijdelijke infrastructuur t.b.v. militairen en politietrainers te Kunduz, Noord-Afghanistan (RC-North). Commando-overdracht van PLT naar 1 (NLD) DE. Lkol Huub van Leeuwen draagt het commando over aan Lkol Tjeerd Blankestijn. – Foto: Appel te Kunduz. avdd@mindef.nl Audiovisuele Dienst Defensie

De locatie is Het Druppie. Dit is de gezellige kantine van de softbalvereniging H.S.C. Schoten op het Van der Aart Sportpark aan de Van der Aartweg 2 in Haarlem Noord, achter het Kennemer Gasthuis. Parkeren is er gratis. 

Wij verzoeken u zich tot uiterlijk twee dagen (woensdag) voor aanvang van de Soosavond aan te melden, i.v.m. het bestellen van de maaltijd, via de e-mail van de secretaris.