De Wapendropping Wandeltocht

Wanneer

06/05/2023    
08:15 - 18:00

Waar

Bedrijventerrein Bordego
Bordego 1, Aldeboarn, Friesland, 8495 NS

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Na drie jaar kan de Wapendropping Wandeltocht in De Deelen dit jaar doorgaan. Organisator Hessel Bouma kan niet wachten. De oorlog in Oekraïne laat volgens hem zien dat de vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Het is een tocht vol geschiedenis en beleefmomenten. De spannende momenten van de Tweede Wereldoorlog in deze regio worden langs de route haarfijn nagespeeld. Een beleving die je niet mag missen!

De route loopt van De Deelen (Warrewei 43, Tijnje) ‘kaasboerderij’ rondom Aldeboarn en Akkrum en is opgesplitst in drie verschillende routes:

In Aldeboarn starten vanaf 08:15 de eerste bussen om de wandelaars naar Kaasboerderij De Deelen te brengen. Alle deelnemers dienen minstens een half uur voor de start aanwezig te zijn bij de bussen.

Deelnemers Lange tocht, middel tocht en korte tocht parkeren hun auto bij Aldeboarn (bedrijventerrein Bordego), op aanwijzing van de parkeerwachters.

U kunt zich inschrijven voor één van deze routes tot en met 5 mei, tenzij het maximale aantal deelnemers (4000) eerder is bereikt.

Meer info: https://wapendroppingwandeltocht.nl/