Wanneer

26/03/2022    
07:30 - 18:00

Waar

30 van Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort, Noord-Holland, 2041 KP

Evenement type

Kaart wordt geladen...

De 30 van Zandvoort dankt zijn naam aan de hoofdafstand met dertig afwisselende kilometers door en rond Nederlands bekendste badplaats waarbij natuur, cultuur en entourage centraal staan. Ook staat er een kortere afstand op het programma, de 18 km route. Voor het 10-jarig jubileum hebben we dit jaar eenmalig een 35 km aan het rijtje toegevoegd! Bekijk hier alle bezienswaardigheden en natuurgebieden op de route.

Deze 10e editie wordt speciaal een afstand van 35 km toegevoegd. De eerste 5 km wandel jij over het asfalt van Circuit Zandvoort.Daarna sluit de 35 km aan bij de 30 km.

De start van alle afstanden is vanaf het unieke Circuit Zandvoort. De routes zijn uitgezet over het Noordzeestrand en het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De 30 km route treft onderweg bijzondere locaties aan, zoals de Ruïne van Brederode en Openluchttheater Caprera. De 18 km route brengt een bezoek aan het prachtige Vogelmeer en loopt door de mooie Kennemerduinen. Beide routes komen samen bij het Middenduin en lopen gezamenlijk via het Visscherspad richting de finish in het sfeervolle centrum van Zandvoort.

Meer info: https://www.30vanzandvoort.nl